Мінфін здійснив четвертий випуск облігацій для відшкодування ПДВ - на 125 мільйонів

Вівторок, 7 жовтня 2014, 13:47

6 жовтня 2014 року Мінфін здійснив четвертий випуск облігацій внутрішньої держпозики для оформлення відшкодування податку на додану вартість та в межах встановленого постановою Кабміну граничного обсягу у сумі 7 мільярдів гривень.

Про це йдеться у повідомленні Мінфіну.

Як зазначається,  до затвердженого реєстру увійшло 20 платників податку. Загальна сума відшкодування ПДВ облігаціями становить 125,314 мільйона гривень.

"Поступове погашення основної суми боргу за облігаціями здійснюється шляхом проведення кожні шість місяців протягом строку обігу облігацій виплат у розмірі 10% номінальної вартості облігації", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Номінальна вартість однієї облігації - 1 000 грн.

Поступове погашення основної суми боргу за облігаціями здійснюється шляхом проведення кожні шість місяців протягом строку обігу облігацій виплат у розмірі 10% номінальної вартості облігації.

Дата повного погашення облігацій - 30 вересня 2019 року.

Як повідомлялося, раніше Україна і МВФ погодили можливість випуску ОВДП у рахунок погашення переплат за податком на прибуток підприємств на суму 9,7 мільярда гривень.

За інформацією Державної казначейської служби, станом на 29 вересня платникам відшкодували 6,703 мільярда гривень податку на додану вартість облігаціями внутрішньої державної позики.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!