У Гонтаревої немає претензій до роботи російських банків

Четвер, 16 жовтня 2014, 16:46

Російські банки, які працюють в Україні, виконують всі вимоги Національного банку і всі зобов'язання перед українськими вкладниками.

Про це під час брифінгу повідомила голова НБУ Валерія Гонтарєва за результатами зустрічі у Вашингтоні з головою Центробанку Російської Федерації Ельвірою Набіулліною, передаэ УНІАН.

За словами Гонтаревої, голова Центробанку РФ підтвердив готовність Росії докапіталізувати банки з державним капіталом РФ, які працюють в Україні.

"Пані Набіулліна підтвердила, що банкам, яким необхідний додатковий капітал, це російські банки з державним російським капіталом, які працюють в Україні, цей капітал буде надано. Ми також розповіли, що у нас немає проблем у відносинах з російськими банками, які працюють в Україні", - сказала Гонтарева.

Реклама:

Як повідомлялося, 11 вересня в Україні набув чинності закон про санкції, розроблений урядом, ухвалений Верховною Радою і підписаний президентом України.

Згодом Кабінет міністрів України погодив перелік персональних санкцій, що вводяться у зв'язку з російською агресією, для подальшого обговорення на засіданні Ради національної безпеки і оборони.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!