Суд підтвердив повноваження Ківи на посту президента ДП "Антонов"

Середа, 3 вересня 2014, 20:47

Окружний адміністративний суд міста Києва 3 вересня 2014 року виніс ухвалу, якою підтвердив повноваження керівника Державного стратегічного підприємства "Антонов" Дмитра Ківи.

Про це повідомляють в прес-службі Юридичної фірми "Ілляшев та Партнери", яка представляє інтереси ДП "Антонов".

Як зазначається, судом заборонено державним реєстраторам здійснювати будь-які дії щодо внесення змін до відомостей в Єдиний держреєстр, пов’язані зі зміною Ківи в якості керівника ДП "Антонов" та/або особи, яка має право вчиняти дії від імені ДП "Антонов" без довіреності, у тому числі на Меренкова Сергія Вадимовича.

"Суд зняв питання щодо того, хто наразі є керівником держпідприємства, підтвердивши повноваження Ківи на посаді президента-генерального конструктора", - наголосили в "Ілляшев та Партнери".

Реклама:

Згідно статті 382 Кримінального кодексу невиконання ухвали суду або перешкоджання її виконанню карається позбавленням волі на строк до восьми років.

У компанії нагадали, що заступник Міністра промислової політики Олександр Калєнков, призначений Віктором Януковичем в травні 2013 року, в травні і липні 2014 року видав накази про звільнення Дмитра Ківи з посади Президента ДП "Антонов" та про призначення в.о. президента С. Меренкова.

Як відомо, 23 березня 2014 року уряд прийняв рішення про ліквідацію Мінпромполітики шляхом приєднання до Міністерства економічного розвитку і торгівлі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!