Дефіцит бюджету Криму на 2015 рік може становити 74 мільярди рублів

Середа, 3 вересня 2014, 12:00

Доходи бюджету Криму на 2015 рік заплановані в розмірі 18 мільярдів рублів, витрати - у розмірі 74 мільярди рублів; очікується, що дефіцит покриватиметься за рахунок субвенцій федерального бюджету.

Про це повідомив нелегітимний голова постійної комісії Держради республіки з економічної, бюджетно-фінансової та інвестиційної політики Віталій Нахлупін, передає "РИА Новости".

"Зараз активним чином йде формування бюджету на 2015 рік, основні параметри бюджету в принципі погоджені. Близько 18 мільярдів - це доходи, близько 74 мільярдів - це витрати. Різниця покривається субвенціями федерального бюджету в розмірі близько 56 мільярдів рублів", - сказав Нахлупін на засіданні комісії у вівторок.

За його словами, на сьогодні вже почався захист галузевих бюджетів міністерств і відомств.

Реклама:

"Ми йдемо досить динамічно, думаю, що до кінця тижня ми отримаємо захищені галузеві бюджети, які вже будемо погоджувати з Міністерством фінансів Російської Федерації та іншими федеральними міністерствами", - зазначив голова комісії.

Остаточний, доопрацьований проект бюджету регіону буде представлений на засіданні Ради міністрів республіки, потім винесений на розгляд Держради Криму.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!