Аксьонов: влада Криму поки немає претензій до "Укртелекому" Ахметова

Четвер, 25 вересня 2014, 13:56

У кримської влади поки немає претензій до роботи "Укртелекому" на території республіки.

Про це заявив журналістам т.в.о. голови Криму Сергій Аксьонов, пише "ИТАР-ТАСС".
 
"Працюють в штатному режимі, провели перереєстрацію. Дмитро Полонський (міністр внутрішньої політики, інформації та зв'язку Республіки Крим) моніторить ситуацію щоденно та з виплатою зарплат співробітникам", - сказав Аксьонов.

Аксьонов додав, що після переговорів компанія погодилася до 1 жовтня надавати послуги навіть без оплати з боку абонентів.

На запитання журналіста про те, що "Укртелеком" заперечує факт перереєстрації Аксьонов відповів, що якщо вона не буде повністю проведена, то будуть вжиті заходи "примусового характеру".

Реклама:

Раніше керівник управління Роскомнадзору по Криму і Севастополю Сергій Худолей повідомив, що "Укртелеком" пройшов перереєстрацію для роботи на території півострова.

"Укртелеком" уклав договір з фірмою "Наштелеком", яка зареєстрована як юридична особа РФ. Ну і решта - залишається справою техніки ", - сказав він.

"Укртелеком" - українська телекомунікаційна компанія, що працює на ринку фіксованого і стільникового зв'язку. Число абонентів фіксованого зв'язку оператора перевищує 10 млн.

З 4 жовтня 2013 року "Укртелеком" стала частиною Групи "Систем Кепітал Менеджмент", підконтрольній бізнесмену Рінату Ахметову.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: