"Укртелеком" Ахметова позбавляють севастопольських абонентів

Понеділок, 25 серпня 2014, 17:06

Оператор фіксованого зв'язку "Севтелеком", який раніше обслуговував федеральні і міські органи влади, отримав номерну ємність на 150 тис. абонентів в коді +7 8692 та ліцензії на надання послуг місцевого телефонного зв'язку.

Про це повідомляє рупор самопроголошеної влади Криму сайт "Кримінформ", посилаючись на "уряд" Севастополя.

"Йдеться про переведення абонентів "Укртелекому" на "Севтелеком". З абонентами "Укртелекому" будуть переукладені договори найближчим часом", - пояснив представник "Севтелекому" Сергій Горбачов.

При переході від "Укртелекому" в "Севтелеком" збережуться телефонні номери, зміниться тільки код.

Реклама:

"Саме перемикання відбудеться найближчим часом, про що своєчасно будуть оповіщені всі городяни. Варто відзначити, що отримана номерна ємність значно перевищує те число абонентів, які зараз користуються послугами стаціонарної телефонії. Так, число клієнтів "Укртелекому" в місті не перевищує 129 тисяч. Таким чином, створюється значний доробок для перспективного розвитку послуг телефонії в місті Севастополь", - зазначили в "уряді" Севастополя.

Тут також повідомили, що "Укртелеком", щоб залишитися на ринку Криму, створив компанію "Наш Телеком", материнська компанія якої зареєстрована на Кіпрі.

"В результаті система надання послуг залишиться незмінною, а сигнал як і раніше буде слідувати через Україну", - зазначає місцева "влада".

"Севтелеком" був зареєстрований у червні 2014 року в формі державного унітарного підприємства. Раніше оператор надавав послуги фіксованого телефонного зв'язку й ШПД федеральним і міським органам влади, а також державним установам, в тому числі Чорноморському флоту.

Крим.Реалії

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: