Facebook запустила додаток для знаменитостей

П'ятниця, 18 липня 2014, 20:22

Соцмережа Facebook запустила сервіс Facebook Mentions для знаменитостей і публічних особистостей, який дозволить їм простіше спілкуватися з фанатами і відстежувати популярність своїх записів.

Про це йдеться в повідомленні Facebook, пише "Лента.ру".

"Майже 800 мільйонів чоловік підписані на новини публічних людей в Facebook, і спілкування зі спортсменами, музикантами, акторами та іншими впливовими особистостями є важливою частиною використання сервісу", - говорять в Facebook.

Додаток Facebook Mentions для iPhone призначено саме для публічних людей, яким важливо спілкуватися з широкою аудиторією і відстежувати розповсюдження новин про себе.

Реклама:

Користувач Facebook Mentions може відстежити пости інших учасників соцмережі із згадкою свого імені і взяти участь у розмові. Також він може опублікувати новий запис, фото або відео, після чого відстежити їх обговорення та перепублікація.

Серед інших функцій сервісу - можливість відстежити трендові обговорення на Facebook, а також розпочати сесію питань і відповідей з шанувальниками в реальному часі.

На сьогоднішній день сервіс доступний лише користувачам з верифікованим публічними сторінками в США. Однак Facebook в найближчі місяці планує запустити його в більшому числі країн, а також для користувачів з верифікованим профільними сторінками.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!