Київська військова частина "нахімічила" на 2,3 мільйона

Середа, 28 травня 2014, 12:18

Фахівці Держфінінспекції в Києві під час ревізії військової частини 3066 виявили порушень фінансово-бюджетної дисципліни на загальну суму більш як 2,3 мільйона гривень.

Про це йдеться у повідомленні Держфінінспекції.

Зокрема, посадові особи частини за рахунок бюджетних асигнувань оплатили комунальні послуги, спожиті сторонніми юридичними особами на суму 930 тисяч гривень, а також продукти харчування, спожиті іншими військовими частинами на суму 770 тисяч гривень, йдеться у повідомленні.

"Ще понад півмільйона гривень держбюджету було незаконно витрачено на грошове забезпечення та премії військовослужбовцям, які надають платні послуги охорони, оскільки відповідні видатки у спецфонді кошторису частини не були передбачені, а здійснювалися за рахунок загального фонду держбюджету", - повідомляє прес-служба.

Реклама:

Окрім того, встановлено порушення законодавства при проведенні розрахунку за будівельні роботи, виконані підрядними організаціями з перевищенням кошторисних норм; виплаті заробітної плати та матеріальної допомоги.

Про виявлені порушення поінформовано Київську прокуратуру з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Центрального регіону України.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!