Спортшколу Олімпійського резерву у Києві відремонтують за 6 мільйонів

Понеділок, 21 квітня 2014, 17:21

Управління містобудування, архітектури та землекористування Шевченківської районної в місті Києві держадміністрації 8 квітня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "Юніон-Мебіком" на капремонт спеціалізованої дитячо-юнацької школи Олімпійського резерву №6.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель", передають "Наші гроші".

Як зазначається, вартість угоди становила 6,36 млн гривень. Школа знаходиться по вулиці Академіка Туполєва, 22д у Шевченківському районі.

До кінця поточного року коштом держбюджету, на території школи повинні замінити покриття бігових доріжок, облаштувати ями для стрибків, реконструювати трибуни, сходи й огорожі для них, також відремонтувати фасад і покрівлю головної будівлі й поставити там нові вікна, здійснити ремонт господарської будівлі з громадськими туалетами тощо.

Реклама:

Власником фірми "Юніон-Мебіком" є Костянтин Медведев. Фірма має 5 900 гривень статутного капіталу, за останні шість років виграла тендерів на 52,78 млн гривень.

Єдиним конкурентом на торгах було ТВО "Дитячі та спортивні майданчики", власниками котрого є Олена Івасик, Олександр Лебедько, Олександр Руденко і Марія Руденко.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!