Китайці показали смартфон Oppo Find 7. Фото

Вівторок, 4 березня 2014, 14:14

Китайська компанія Oppo продовжує дражнити потенційних покупців напередодні виходу нового флагманського Android-смартфона Find 7.

Про це пишуть "Вести.ру".

Напередодні в vережу була викладена фотографія, нібито зроблена апаратом і має дозвіл в 50 мегапікселів.

 

У EXIF-даних знімка можна побачити, що зображення вагою близько 10 мегабайт має дозвіл 8160 на 6120 пікселів, що відповідає 50 - мегапіксельному сенсору камери. Як пристрій зйомки в EXIF-даних вказано Find 7.

Реклама:

Про телефон в Інтернеті гуляло чимало чуток. Від гаджета чекали використання процесора Snapdragon на 2,3 гігагерца, 3 гігабайт оперативної пам'яті і 5,5 -дюймового дисплея з роздільною здатністю 4k . А ось модуль камери чутки пророкували всього 13-мегапіксельний.

 

Деякі експерти вважають, що Oppo просто зробила хитрий рекламний хід, який дозволить примусити велику кількість людей чекати нового смартфона компанії. C іншого боку, якщо сенсор у Find 7 і правда 50-мегапіксельний, то китайській фірмі вдасться перехопити титул виробника самого "​​окатого" ​​смартфона у Nokia.

 

Фіни, нагадаємо, в минулому році випустили смартфон Lumia 1020, оснащений 41-мегапіксельною камерою.

Такий високий дозвіл дозволяє або застосовувати цифровий зум без особливого збитку для якості картинки, або одержувати знімок зі стандартною роздільною здатністю в 5 мегапікселів, але вкрай високої якості.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!