У Рибака викинули півмільйона на обслуговування народних обранців

Середа, 11 грудня 2013, 09:07

Управління справами ВР за результатами тендеру уклало угоду з ДП "Зал офіційних делегацій"на послуги з обслуговування депутатів і їхніх родин на суму 475 тисяч гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" із посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, на жовтень-грудень замовлено послуги з обслуговування народних депутатів, та осіб, які супроводжують народного депутата-інваліда 1 групи, членів сім’ї народного депутата (дружину, чоловіка, дітей, батьків), у разі якщо вони перебувають у залі офіційних делегацій разом із народним депутатом, а також послуги з обслуговування членів офіційних державних, парламентських делегацій України та іноземних держав, і осіб, які їх супроводжують.

Тендер провели по "закупівлі у одного учасника", оскільки Державне підприємство "Зал офіційних делегацій" є єдиним підприємством в аеропорту "Бориспіль" із закладів авіаційного транспорту, яке в повному обсязі забезпечує обслуговування вищих посадових осіб.

Реклама:

Навесні ВРУ уже замовляла послуги залу на 765 тис гривень. Таким чином за рік на VIP-обслуговування депутатів і їх супутників було виділено 1,24 млн гривень. Минулого року на ці послуги було укладено угоду на 0,83 млн грн., позаминулого - на 1,76 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!