МОЗ визначило компанії, у яких закупить 1,3 тисяч "швидких"

Понеділок, 4 листопада 2013, 18:55

Міністерство охорони здоров'я України визначило переможців тендера на закупівлю більшої частини від запланованої кількості автомобілів екстреної медичної допомоги.

Про це повідомила керівник управління державних цільових програм і державних закупівель МОЗ Галина Довганчин на прес-конференції в Києві в понеділок, передає "Інтерфакс-Україна".

"Акцептований учасник за першим лотом - іноземне підприємство "АІС-столиця", за другим лотом у нас, на жаль, торги не відбулися, їх оголошено на 5 грудня", - повідомила Довганчин.

"За лотом №3 визначено переможця - ТОВ "Ілатанмед", із четвертого по десятий лоти у нас визначено переможцем ПрАТ "Науково-виробниче об'єднання "Практика", - додала вона.

Реклама:

Загалом було оголошено десять лотів на конкурсних торгах.

"Щодо всіх озвучених лотів було сформовано конкурентне середовище, у результаті чого ми маємо можливість здійснити закупівлю за цінами, на рівень нижчими за наше очікування. Заощаджено кошти розміром 6 млн гривень", - зазначила Довганчин.

"Після укладення договорів, результативний показник, можливо, буде іншим", – сказала вона.

Керівник управління держзакупівель також запевнила, що обладнання в "швидких", які МОЗ закуповує, відповідає стандартам.

За даними МОЗ, в іноземного підприємства "АІС-столиця" за результатами торгів планують закупити 103 "швидкі" по 475 тисяч грн за машину.

Крім того, у переможців тендера ТОВ "Ілатанмед" міністерство закупить 150 автомобілів типу "В" по 649 тисяч гривень за одиницю, у ПрАТ "НВО "Практика" закуплять 913 машини типу "В" за ціною 645,5 тисяч гривень за одиницю та 143 типу "С" за 844 тисяч гривень за машину.

Як повідомлялося, комітет із конкурсних торгів МОЗ у понеділок, 28 жовтня, розкрив тендерні пропозиції компаній на закупівлю 1 412 автомобілів екстреної медичної допомоги. Тендерні пропозиції подали шість українських і дві зарубіжні компанії. Комітет із конкурсних торгів протягом 20 днів вивчатиме тендерні пропозиції учасників торгів.

Раніше Мінохорони здоров'я оголосило тендер на закупівлю 206 автомобілів екстреної меддопомоги типу "А", 1,063 тис. - типу "В" та 143 - типу "С".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: