Продажі "розумного годинника" від Samsung досягли 800 тисяч

Середа, 20 листопада 2013, 10:32

Samsung Electronics повідомила, що їх розумний годинник став найпопулярнішим у світі, досягнувши обсягу продажів  у 800 тисяч одиниць з моменту свого дебюту два місяці тому.

Це сталось всупереч побоюванням щодо відсутності важливих функцій пише CNBC.

Південнокорейська компанія заявила, що продажі виявились кращими ніж ії власні очікування. Samsung вклала багато ресурсів у розкрутку нового пристрою, використовуючи масоване рекламування і беручи участь у показах мод.

Продукт відзначає останню спробу Samsung довести, що їх компанія це щось більше, ніж просто послідовник Apple в області інновацій.

Реклама:

При ціні близько 300 доларів, пристрій продається в якості аксесуару до лідируючого на ринку смартфона Galaxy. Пристрій обладнаний екраном OLED і пропонує основний набір функцій: фото, дзвінки hands-free та sms повідомлення.

Цікаво, що ринкові очікування були не дуже оптимістичні, тільки близько 70 спеціалізованих  програм існувало на момент виходу пристрою.

"Це найбільш продаваний наручний годинник ... і ми плануємо розширити його доступність за рахунок розширення мобільних пристроїв, які з ним сумісні", -  йдеться в заяві Samsung.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!