Міноборони замовило медалей на 1,7 мільйона

Четвер, 31 жовтня 2013, 10:34

Міністерство оборони за результатами тендеру уклало низку угод на закупівлю медалей і відзнак загальною вартістю 1,73 млн гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, з них 911 тис гривень дістанеться компанії "Герольдмайстер" Анатолія Шияна за почесні нагрудні знаки "За взірцевість у військовій службі", "Воїн-миротворець" (Ліберія, Конго і Афганістан), "За зразкову службу", "Знак пошани", "За військову доблесть", медалі "Ветеран служби".

ТОВ "Гарант і партнери" отримає 816 тис гривень за почесні нагрудні знаки "За заслуги перед Збройними Силами України", медалі за 10/15/20 років сумлінної служби, пише видання.

Реклама:

Фірму "Гарант і партнери" заснував Юрій Альшевський, який також разом з Ігорем Соболевським заснував громадську організацію "Вибір народу". Ігор Соболевський відомий як помічник-консультант народного депутата Валерія Мошенського.

Компанія "Флагман" отримає 109 тис гривень за нагрудні знаки "Слава і честь". "Флагман" заснували В’ячеслав і Людмила Волкови, директором цієї фірми до 2004 року працював Володимир Альшевський, батько вищезгаданого Юрія Альшевського.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: