"Бориспіль" відкриє duty free спільно з німцями

Понеділок, 21 жовтня 2013, 12:46

Держпідприємство "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" з 19 жовтня розпочало кооперацію зі світовим оператором duty free - німецькою компанією Gebr Heinemann.

Про це йдеться у повідомлені прес-служби аеропорту.

"Адміністрація аеропорту розробила концепцію управління комерційними площами в терміналах "D" і "B", що була узгоджена з Мінінфраструктури. Згідно цієї концепції, аеропорт буде самостійно організовувати діяльність магазинів duty free в кооперації з оператором магазинів безмитної торгівлі - Gebr Heinemann", - повідомляється в прес-релізі аеропорту.

За словами генерального директора аеропорту Олексія Кочанова, розвиток duty free в партнерстві з німецькою компанією дозволить "Борисполю" запропонувати належний сервіс усім групам пасажирів та допоможе ретельно контролювати якість послуг.

Реклама:

Нова концепція надасть можливість створити нові робочі місця, розташовувати торгові точки у відповідності з інтер'єром терміналів, збільшити надходження до державного бюджету і знайти додаткові кошти для розвитку інфраструктури аеропорту.

"Концепція управління комерційними площами базується на позитивному досвіді аеропорту Чангі (Сінгапур) з пасажиропотоком 46 млн осіб на рік", - зазначає "Бориспіль".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!