Кабмін встановив максимум з видачі векселів на погашення боргів

П'ятниця, 11 жовтня 2013, 14:28

Кабінет Міністрів встановив граничний обсяг видачі казначейських фінансових векселів для реструктуризації заборгованості держбюджету перед місцевими бюджетами з різниці в тарифах на теплову енергію на рівні 2,850 мільярда гривень.

Про це йдеться в постанові Кабінету міністрів № 720 від 26 вересня, передають "Українські новини".

"Встановити граничний обсяг видачі фінансових казначейських векселів для погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію в сумі 2,850 мільярда гривень", - наголошується в документі.

Кабмін також доручив Міністерству регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства в терміновому порядку затвердити форми примірних договорів про проведення розрахунків між теплопостачальними підприємствами та постачальниками газу для погашення заборгованості за газ із застосуванням фінансових казначейських векселів.

Реклама:

Як повідомлялося, 10 жовтня Рада прийняла в першому читанні законопроект № 3358, який дозволяє Кабміну реструктуризувати заборгованість держбюджету перед місцевими бюджетами за 2013 з різниці в тарифах шляхом видачі казначейських фінансових векселів.

Станом на 1 січня 2013 борг перед місцевими бюджетами з різниці в тарифах на теплоенергію становив 3,9 млрд гривень , а на 1 вересня 2013 він збільшився до 10,6 млрд гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: