Юра Єнакіївський отримав 7 мільйонів на будинок погорільців

П'ятниця, 11 жовтня 2013, 11:33

Управління ЖКГ Єнакієвської міськради Донецької області за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ "Карпатибудінвест" на капітальний ремонт будинку в Єнакієво.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, вартість угоди становила 7,25 мільйона гривень.

"Йдеться про капітальний ремонт житлового будинку №8 по вул. Брайляна у м. Єнакієве", -йдеться у повідомленні.

Реклама:

Замовник вибрав підрядника по неконкурентній процедурі "закупівлі в одного учасника".

"В серпні 2012 року в цьому будинку сталася пожежа, мешканці будинку тимчасово були відселені до гуртожитків. На даний час склалася напружена соціальна ситуація в зв’язку з тим, що мешканці більше року не можуть повернутися до власних квартир. Планується завершити капітальний ремонт до початку опалювального сезону", - йдеться в обґрунтуванні закупівлі.

Як єдиного учасника тендеру запросили фірму "Карпатибудінвест", бо вона, на думку, організаторів закупівлі, має значний досвід виконання аналогічних проектів і репутацію сумлінного підрядника, коли йдеться про роботи за бюджетні гроші.

Засновниками ТОВ "Карпатибудінвест" є ТОВ "Фінансова компанія "Лідер" з угрупування народного депутата від Партії регіонів Юрія Іванющенко, а також ПАТ "ЗНВКІФ "Нові технології", очолюване бізнес-партнером Іванющенка - Іваном Аврамовим.

Наприкінці вересня компанія "Карпатибудінвест" також без відкритих торгів отримала 8,72 млн гривень на ремонт дитячої консультації в Єнакієво.

За останні п’ять років "Карпатибудінвест" виграв державні тендери на 388,82 мільйона гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!