Іванющенко відкрив в Москві бюро

Четвер, 26 вересня 2013, 17:38

Група "Азовмаш " відкрила Міжнародне спеціалізоване конструкторське бюро вагонобудування (МСКБВ) у Москві.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на групу.

Зазначається, що одним з його керівників - генеральним конструктором стане директор головного СКБ вагонобудування "Азовмаша" Валерій Бубнов.

"Робота бюро, створеного за ініціативи Олександра Савчука, дозволить значною мірою розширити роботу "Азовмаша" на ринку СНД, а також в галузі проектування та сертифікації", - наголошується в повідомленні.

Реклама:

За словами Бубнова, МСКБВ покликане вирішувати питання сертифікації, отримання інформації про тенденції ринку, знайомити з новими розробками і впровадженням їх на "Азовмашінвест Холдингу".

ТОВ "Міжнародне спеціалізоване конструкторське бюро вагонобудування" було зареєстровано в березні 2012 року. Станом на 29 липня 2013 року "Азовмашінвест Холдинг Лімітед" ( Кіпр ) володів часткою в МСКБВ 90%.

Статутний капітал МСКБВ становить 10 тисяч російських рублів.

Група "Азовмаш" ("Азовмашінвест Холдинг") - один з найбільших машинобудівних комплексів України. Основний вид діяльності компанії - вагонобудування. Виробляє залізничні вантажні вагони і платформи, металургійне, гірничорудне і кранове обладнання.

Як повідомлялося раніше, в 2011 році Юрій Іванющенко і члени його сім'ї стали акціонерами "Азовмаша", викупивши у покійного президента компанії Олександра Савчука 25% акцій.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!