На МАКС-2013 Україна отримала замовлення на 200 мільйонів

Понеділок, 2 вересня 2013, 16:09

Обсяг попередніх пропозицій про співпрацю, отриманих держконцерном "Укроборонпром" у рамках участі в 11-му міжнародному авіакосмічному салоні "МАКС-2013" оцінюється в близько 200 млн доларів.

Про це повідомив гендиректор "Укроборонпрому" Сергій Громов, передає "Інтерфакс-Україна".

"Ми провели низку переговорів у рамках участі у виставці, у яких намітили подальші шляхи просування продукції національного ОПК. Під час двосторонніх зустрічей озвучено пропозиції контрактів на суму близько 200 млн доларів".

Між попередніми домовленостями та підписанням контрактів минає час. Але ми зробимо все можливе, щоб озвучені пропозиції стали реальними контрактами", - озвучили у прес-службі держконцерну в понеділок оцінки голови "Укроборонпрому" підсумків участі в міжнародній виставці.

Реклама:

Як уточнив Громов, ключовими сегментами національного ОПК, які цікавили іноземних замовників під час "МАКС-2013 ", були ракетобудування, авіабудування та авіаційний ремонт.

Зазначивши, що "виставки на кшталт "МАКС-2013" є центром тяжіння для розробників, виробників, продавців і покупців озброєнь і військової техніки", голова держконцерну наголосив: "Для "Укроборонпрому" важливо максимально ефективно скористатися такими подіями".

"Інтерес до продукції підприємств концерну свідчить про те, що Україна посідає гідне місце у сфері інновацій", - резюмував він.

Як повідомлялося раніше, у цьому році одна з найбільших галузевих виставок у світі - авіакосмічний салон МАКС - не приніс Україні великих контрактів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!