У Харкові поділили гроші від продажу стадіону "Металіст"

Четвер, 19 вересня 2013, 12:43

Харківська обласна рада на позачерговій сесії внесла зміни до обласного бюджету і розподілила кошти від продажу комунальної частині стадіону "Металіст".

За відповідне рішення проголосував 101 депутат, передає "Інтерфакс-Україна" .

Як випливає з пояснювальної записки до проекту рішення, за рахунок додаткових надходжень коштів від відчуження майна, що перебуває у комунальній власності, обсяг доходів спеціального фонду (бюджету розвитку ) обласного бюджету збільшується на 562,101 млн гривень.

Додаткові надходження спрямовуються на будівництво дільниці третьої лінії Харківського метрополітену (для введення в експлуатацію станції "Проспект Перемоги") у вигляді субвенції міському бюджету Харкова (400 млн гривень), а також проведення робіт з реабілітації, пов'язаних з реконструкцією будівлі Обласного комунального закладу Харківського історичного музею (220 млн гривень) і реконструкцію будівлі Харківської обласної філармонії (140,1 млн гривень).

Реклама:

Як повідомлялося , 27 серпня конкурсна комісія Харківської облради визначила переможця конкурсу з продажу стадіону "Металіст" - єдину фірму-учасника ТОВ "СК "Стадіон Металіст", що запропонувала ціну 674,522 млн гривень, з урахуванням ПДВ, що на 83,84 гривень перевищує початкову ціну.

ТОВ " СК "Стадіон Металіст" входить в структуру футбольного клубу "Металіст", що належить голові спостережної ради ГК " СЄПЕК" Сергію Курченко.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: