АНОНСИ ПОДІЙ

Четвер, 4 липня 2013, 08:00

Четвер, 4 липня

10:00 - засідання Національної комісії регулювання електроенергетики.

11:00- прес-конференція міністра екології та природних ресурсів Олега Проскурякова і голови Державного агентства з управління зоною відчуження Володимира Холоші "Візит української делегації до Японії. Розвиток співробітництва між країнами по лінії "Фукусіма-Чорнобиль ".

11:00 - голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов відвідає Київський інноваційний інкубатор "iHub", де ознайомиться з діяльністю бізнес-інкубатора та поспілкується з його резидентами.

Реклама:

11:00 - щорічна конференція малих міст України "Малі міста як центр уваги реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні". Беруть участь: радник президента України, керівник головного управління конституційно-правової модернізації АПУ Марина Ставнійчук, голова комітету Верховної ради з питань державного будівництва та місцевого самоврядування Давид Жванія, міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Темник та ін.

12:00 - міністр соціальної політики Наталія Королевська візьме участь у роботі Народної колегії. Запитання: зайнятість і створення робочих місць; взаємодія громадськості, учасників Народної Колегії з органами влади; гендерна політика: проблеми та пропозиції щодо вирішення.

12:00 - круглий стіл "Банки і економіка: чи стануть в поточному році більш доступними кредити в Україні?". До участі запрошені: голова Нацбанку України Ігор Соркін, міністр економічного розвитку і торгівлі Ігор Прасолов, генеральний директор Platinum Bank Грег Краснов, голова Ради НАБУ Борис Тимонькін, голова правління АБ "Укргазбанк" Сергій Мамедов та ін.

Українські новини

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!