Агрохолдинг Косюка експортуватиме продукцію в ЄС

Четвер, 18 липня 2013, 19:44

Три підприємства агрохолдингу "Миронівський хлібопродукт", найбільшого виробника курятини в Україні, отримали дозвіл на імпорт продукції в країни ЄС.

Про це йдеться у повідомленні МХП, передає "УНІАН".

Згідно з повідомленням, імпорт дозволений трьом підприємства МХП: Миронівській птахофабриці (охолоджена і заморожена курятина), Снятинській птахофабриці (гусяче м'ясо, фуа-гра) і Миронівському м'ясопереробногму заводу "Легко" (готові м'ясні продукти).

"Це логічний крок у реалізації стратегії компанії з розширення експортних продажів і їх географічної диверсифікації. Ми готові надати європейським споживачам високоякісні продукти з м'яса птиці", - заявив Юрій Косюк.

Реклама:

Як повідомлялося, Україна може почати експортувати продукцію птахівництва до країн ЄС з 24 липня 2013 року, після набрання чинності затвердженого Єврокомісією переліку українських підприємств, що мають на це право.

За даними Держветфітослужби, перелік проінспектованих українських підприємств, що мають право на експорт продукції птахівництва в ЄС, був опублікований 10 липня на сайті Генерального директорату Європейської комісії з охорони здоров'я і захисту прав споживачів (САНКО).

Як відомо, компанія "Миронівський хлібопродукт" - один з найбільших українських виробників аграрної продукції.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!