Курченко попіарився в Одесі

П'ятниця, 7 червня 2013, 11:26

6 червня в Одесі відбулася офіційна презентація групи компаній СЄПЕК, створеної в лютому 2013 року.

Групу компаній представив виконавчий директор  СЄПЕК Євген Калінін, йдеться в повідомленні компанії.

Згідно з повідомленням, під час презентації Калінін підкреслив, що представлена ​​концепція - це перехід бізнесу на якісно новий рівень, а саме - побудова вертикально-інтегрованого холдингу, що об'єднує в собі видобуток, переробку, трейдинг і маркетинг. Причому важливим завданням групи є впровадження першокласного рівня управління цим бізнесом.

"Особливо відзначена ключова роль, яку група відводить Одеському нафтопереробному заводу (ОНПЗ)", - повідомляє прес-служба.

Реклама:

Калінін підкреслив, що ОНПЗ перебуває сьогодні в прекрасному технічному стані і має сприятливе розташування.

"Басейн Чорного моря в якості трейдингового майданчика сьогодні дуже привабливий. При цьому 50% продукції заводу - вакуумний газойль і мазут - експортна позиція, вельми цікава для трейдерів. Ми готові до роботи з великими нафтотрейдерами і вже зараз у нас ведуться дуже продуктивні переговори з партнерами", - сказав Калінін.

З урахуванням вищевикладеного, Калінін заявив, що завод обов'язково займе гідне місце в системі СЄПЕК і незабаром буде запущений.

Крім цього, Калінін підтвердив готовність групи об'єднати свої роздрібні активи під єдиним брендом.

"Роздрібні активи компанії будуть збільшуватися, Основне завдання - максимально повно покрити власне виробництво роздрібом. І тільки в розрізі ОНПЗ ця потреба становить більше 1000 заправок", - підкреслив Калінін.

Також важливе значення СЄПЕК приділятиме системі корпоративного управління, побудові корпоративної структури, яка відповідає вимогам міжнародних комерційних і фінансових інститутів, продовження практики ефективної кадрової політики і гнучкої небюрократизованої системи прийняття управлінських рішень.

Як відомо, 30 травня розпочав роботу офіційний сайт ГК "СЄПЕК" Сергія Курченка.

Нагадаємо раніше, кіпрська компанія Empson Ltd має намір купити 99,58% акцій ПАТ "Одеський нафтопереробний завод".

Як відомо, 5 березня 2013 року група "СЄПЕК" і НК "Лукойл" підписали угоду про купівлю-продаж ПАТ Лукойл - Одеський НПЗ.

Нагадаємо, завод був зупинений в жовтні 2010 року у зв'язку з економічною ситуацією, що склалася на ринку нафтопродуктів України, а також із зміною схеми поставок нафти.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: