Курченко запустив свій сайт з "наріжним каменем"

Четвер, 30 травня 2013, 17:07

30 травня розпочав роботу офіційний сайт ГК "СЄПЕК" Сергія Курченка.

Про це йдеться в повідомленні компанії.

"Ми розглядаємо сайт як майданчик для відкритих комунікацій між нашою компанією і бізнес-спільнотою", - йдеться в повідомленні компанії.

Як повідомляється, "СЄПЕК" розраховує почати активний і оперативний обмін інформацією з особами та компаніями, які мають пряме або непряме відношення до нафтогазового ринку.

Реклама:

"Ми надаємо великого значення забезпеченню прозорості та відкритості. Наш веб-сайт буде одним з найважливіших засобів досягнення цієї мети", - заявили в прес-службі.

На сайті представлена ​​інформація про "СЄПЕК", її менеджмент, основні напрямки діяльності, партнерах російською, українською та англійською мовами.

"Наріжним каменем" інтернет-сайту стане розділ новин, в якому розміщуватимуться свіжі прес-релізи для журналістів і всіх зацікавлених осіб, йдеться в повідомленні.

Як наголошується, сайт буде розвиватися, мати нові функції і можливості. Зокрема, з'являться факти і цифри стосуються нафтогазового ринку. Компанія також готова надати слово провідним аналітикам галузі з ключових питань.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: