Fitch підтвердило рейтинги компанії Пінчука

Понеділок, 17 червня 2013, 11:44

Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings підтвердило довгостроковий рейтинг дефолту емітента базується в Україні компанії Interpipe Limited ("Інтерпайп") на рівні "B-".

Про це йдеться в повідомленні агентства, передає "Інтерфакс-Україна".

"Підтвердження рейтингів відображає прийнятні результати компанії за 2012 році, які в цілому відповідали очікуванням агентства, хоча були нижчими за прогнози за базовим сценарієм самої компанії", - повідомляє агентство.

Fitch уточнює, що пріоритетний забезпечений рейтинг єврооблігацій компанії з погашенням в 2017 році і рейтингом зворотності активів "RR4" підтверджений на рівні "B-". Прогноз по довгостроковому РДЕ - "стабільний".

Реклама:

Більш низькі в порівнянні з прогнозами результати агентство пояснює затримкою з введенням в експлуатацію нової електродугової печі потужністю 1,3 млн тонн, більш низькою, ніж очікувалося, квотою на продажу труб на російському ринку, а також більш високими потребами в оборотному капіталі.

В результаті, за інформацією Fitch, "Інтерпайп" нещодавно звернувся до кредиторів з приводу підвищення рівня допустимого оборотного капіталу (існуючий ліміт в 150 млн доларів вже досягнутий) та дозволу на очікувані відступу від ковенантів по левередж протягом решти 2013 року.

Нагадаємо, "Інтерпайп" - міжнародна вертикально-інтегрована трубно-колісна компанія, яка входить в десятку найбільших у світі виробників безшовних труб і є третім за величиною виробником суцільнокатаних залізничних коліс у світі.

Як відомо, "Інтерпайп" контролюється бізнесменом Віктором Пінчуком.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: