АНОНСИ ПОДІЙ

П'ятниця, 14 червня 2013, 08:00

П`ятниця, 14 червня

10:00 - панельна дискусія "Інвестиційні та бізнес можливості розвитку інфраструктури та реалізації транзитного потенціалу України", в рамках 1-го міжнародного бізнес-форуму ABC: Ukraine & Partners. Беруть участь: віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул, міністр інфраструктури Володимир Козак, міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Темник та ін.

10:00 - брифінг першого заступника голови Антимонопольного комітету Рафаеля Кузьміна за результатами семінару з питань розгляду злиттів за участю представників Федеральної торгової комісії США.

11:00 - засідання колегії Державної інспекції ядерного регулювання, на якому планується розглянути питання "Про результати державної експертизи ядерної та радіаційної безпеки основних концептуальних проектних рішень з новим енергоблоком № 3 та 4 Хмельницької АЕС на базі проекту АЕС-92".

Реклама:

12:00 - круглий стіл "Від Євро 2012 до Євробаскет 2015 і Зимової Олімпіади 2022". Беруть участь: віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул, міністр молоді та спорту Равіль Сафіуллін, генеральний директор заявочного комітету Зальцбург 2014 Гернот Ляйтнер та ін.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!