Голова "Галнафтогазу" вивився найбагатшим львів'янином

Субота, 1 червня 2013, 12:40

Рейтинг найбагатших мешканців Львова очолив Віталій Антонов (концерн "Галнафтогаз"), його статки оцінено у 264 млн доларів.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на рейтинг Forbes.

Як зазначається, також значні статки мають Петро Димінський ("Контініум") - 170 млн доларів та Тарас Барщовський (T.B.Fruit) - 141 млн доларів.

Решта львів'ян, які ввійшли до десятки найбагатших, мають статки менше від 100 млн доларів:

Реклама:

Іван Залізний ("Оліяр", "Майола") - 78 млн доларів, Тарас Кіцмей (SoftServe) - 38 млн доларів, Богдан Козак ("Львівхолод") - 26 млн доларів, Микола Кміть (IDS Borjomi) - 25 млн доларів, Орест Вовк ("Ензім", "Кормтотех") - 15 млн доларів, Іван Охабський (Львівський лікеро-горілчаний завод) - 14 млн доларів, Роман Федишин (ринки "Шувар" і "Столичний") - 12 млн доларів.

В список увійшли бізнесмени, що проживають у Львівській області, та які мають компанії зі штаб-квартирами в регіоні.

"Робити львівський номер було важко і легко. Важко - тому що тут майже немає мультимільйонерів, а мільярдерів (поки) нема взагалі… Для порівняння: статки одесита, який зайняв десяте місце Forbes оцінив у 42 млн доларів, а дніпропетровця - у 67 млн доларів", - пише видання.

"Львівські підприємці переконують, що нітрохи не жалкують про відсутність в місті крупного капіталу: місто ніколи не було іграшкою олігархата", - пише видання.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: