АНОНСИ ПОДІЙ

Вівторок, 28 травня 2013, 08:00

Вівторок, 28 травня

28-29 травня - президент Віктор Янукович відвідає з робочим візитом Казахстан.

10:00 - конференція "Український борговий ринок: проблеми та перспективи розвитку".

Беруть участь: директор "Суверенні рейтинги" Тревор Куллінан, директор "Корпоративні рейтинги" Андрій Ніколаев, провідний аналітик "Фінансові інститути" Аннетт Есс, заступник директора "Регіональні і муніципальні фінанси" Карен Вартапетов та ін.

Реклама:

11:00 - спільна зустріч в.о. начальника Головного управління Міндоходів в Київській області Олега Нізенка та в.о. начальника Київської митниці Сергія Гіли з представниками громадських організацій та бізнесу "Презентація діяльності Міністерства доходів і зборів та його територіальних органів у Київській області".

11:00 - круглий стіл за участю керівників Головного управління Міндоходів в Києві Ірини Носачової та Ігоря Усика та Київській міжрегіональній митниці Геннадія Романенка з представниками громадських організацій, ЗМІ, бізнесу та інвесторів столиці.

12:00 - прес-конференція "Ціни не бензин виростуть? Чутки та реальний стан справ на ринку нафтопродуктів".

Беруть участь: заступник директора Науково-технічного центру "Психея" Геннадій Рябцев.

14:00 - дискусія "Які резерви має Україна для утримання фінансової стабільності та відновлення економічного зростання?".

До участі запрошені: перший заступник міністра фінансів Анатолій Мярковський, заступник голови НБУ Микола Удовиченко, керівник діяльності IFC в Україні Олена Волошина, директор Інституту економіки та прогнозування НАНУ Валерій Геєць, голова правління "Укрсоцбанку" Борис Тимонькін.

Українські новини

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!