Лагун придивляється до Укрсоцбанку

Четвер, 16 травня 2013, 09:47

Шостий за розміром активів Укрсоцбанк може незабаром надати свою мережу відділень Дельта Банку Миколи Лагуна для кредитування населення готівкою.

Про це пише Forbes.ua.

Як повідомляється, "Укрсоцу" це допоможе підвищити ефективність роздрібної мережі, "Дельті" - збільшити обсяги кредитування з мінімальними витратами.

"Укрсоцбанк дійсно почав переговори з представниками Дельта Банку про можливість співробітництва в частині видачі кредитів за рахунок готівкових коштів", - підтверджує голова правління Укрсоцбанку Борис Тимонькін.

Реклама:

Дельта Банк з активами 34,7 млрд гривень стане другим за рахунком партнером Укрсоцбанку з видачі кредитів в його відділеннях.

"З кінця квітня в 150 офісах "Укрсоца" кеш-кредити видає 116-й за розміром активів банк "Ренесанс Капітал", що належить СКМ Рината Ахметова. Передбачається, що партнерська програма з" Ренесансом "охопить всі 378 офісів Укрсоцбанку", пише видання.

За словами Тимонькіна, у разі вдалого результату переговорів Дельта Банку також можуть надати всю роздрібну мережу Укрсоцбанку.

Як пише видання, в банку не бачать перешкод для роботи відразу з декількома партнерами.

"З технічної точки зору немає ніяких обмежень для цього", - вважає Тимонькін.

В банку "Ренесанс Капітал" і Дельта Банку на письмові запитання Forbes не відповіли.

Розмір комісійних, які "Укрсоц" буде стягувати зі своїх партнерів, не розголошується.

"Все залежить від ринку і від нашої здатності показувати хороші результати продажів", - відзначає Тимонькін.

Активи Укрсоцбанку на 1 квітня 2013 склали 39,4 млрд гривень. Його основні засоби, в розрахунок яких включається і вартість нерухомості, оцінюються в 3,5 млрд гривень. Це найвищий показник по банківській системі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: