Міндоходів спільно з ЄБРР боротиметься проти корупції

П'ятниця, 19 квітня 2013, 16:32

Міндоходів у тісній співпраці з фахівцями ЄБРР планує вдосконалювати практики мінімізації корупційних ризиків у митних та податкових органах.

Про це під час зустрічі з делегацією ЄБРР повідомив міністр доходів і зборів Олександр Клименко, повідомляє прес-служба.

"Міністерство сьогодні активно працює над розробкою комплексної системи захисту прав бізнесу та інвесторів, яка б дозволила звести нанівець будь-який адміністративний тиск,  корупційні ризики та захистити права бізнесу та інвесторів. Ми вдячні представникам ЄБРР за консультації та допомогу у питанні розробки дієвих заходів для боротьби із корупцією", - підкреслив міністр.

За словами Клименка, запроваджена у податковій службі система внутрішнього аудиту корупційних проявів за підсумками 2012 року дозволила попередити в 10 разів більше корупційних правопорушень, ніж у попередньому.

Реклама:

Як відомо, 24 грудня 2012 року президент підписав указ про реорганізацію Державної податкової служби та Державної митної служби в Міністерство доходів і зборів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!