Екс-міністр транспорту знову отримає 95 мільйонів на дорогу

Четвер, 11 квітня 2013, 08:49

Служба автомобільних доріг у Дніпропетровській області уклала угоду з ПАТ "Трест Дніпродорбуд" на будівництво автодороги Дніпропетровськ - Царичанка - Кобеляки - Решетилівка.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Вартість угоди становила 95,07 млн гривень.

Як пише видання, дорогу будують від села Лобойківка до межі Дніпропетровської області. Цього разу йдеться про відрізок  ділянку від межі Петриківського району до км 26 + 600.

Реклама:

До кінця 2014 року тут повинні укласти шестишарове дорожнє покриття (додатковий шар основи, два шари основи і три шари покриття), укріпити й досипати узбіччя, влаштувати засіяну травою роздільну смугу і водовідводи, поставити оцинковане бар’єрне огородження, сигнальні стовпчики, дорожні знаки, розмітити дорогу. Окрім того на цій ділянці облаштують скотопрогін.

Роботи фінансують з держбюджету.

Як повідомлялося, раніше фірма отримала підряд вартістю 348 млн гривень на три інші ділянки цієї ж дороги та дві транспортні розв’язки на ній.

За останніми даними SMIDA основними акціонерами ПАТ "Трест Дніпродорбуд" з частками по 22,8% є колишній міністр транспорту Леонiд Костюченко та його брат Сергій Костюченко, який раніше очолював Дніпропетровську службу автодоріг та був секретарем Дніпропетровської міськради.

З урахуванням останньої закупівлі, за останні п’ять роки "Дніпродорбуду" виграв тендерів на 2,52 млрд гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!