За зміни до генплану Одеси влада заплатить 2 мільйони

Четвер, 21 березня 2013, 13:55

Управління архітектури та містобудування Одеської міськради уклало угоду з НДІ "Діпромісто" на внесення змін до проекту генплану міста Одеса.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Вартість угоди становила 2 млн гривень.

Згідно із повідомленням, тендер провели за неконкурентною процедурою "закупівля у одного учасника", оскільки саме УДНДІ "Діпромісто" упродовж 2005-2007 років виконувало чинний генплан міста і має на нього авторське право. Аналогічний договір на таку ж суму управління уже укладало минулого року, але через проблеми з казначейством гроші проектувальникам так і не змогли перерахувати, тому тендер довелося проводити повторно вже в 2013 році.

Реклама:

"Які саме зміни вносяться у генплан, в документації закупівлі на "ВДЗ" не повідомляється. Термін виконання замовлення зазначений як 2013 рік", - пише видання.

В серпні 2012 року управління архітектури підписало з НДІ "Діпромісто" договір на внесення змін у Генплан, завдання передали інституту в грудні. Йшлося про те, щоб скоригувати генплан у відповідності до побажань мешканців Одеси, які виступили зокрема проти забудови приморських схилів, будівництва багатоповерхівок  в історичній частині міста, у тому числі в Молдованці.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!