ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

П'ятниця, 22 лютого 2013, 21:00

Столичні держохоронці придбали Mitsubishi по півмільйона за штуку

Департамент державної служби охорони при МВС уклав угоду з ТОВ "НІКО-Україна" на придбання двох автомобілів Mitsubishi Pajero Wagon 3.2 AT Ultimate за 0,85 млн гривень.

Суд дозволив віргінському офшору захопити 2 гектари у Києві

Вищий госпсуд відмовився задовільнити позов прокуратури, яка вимагала стягнути з ТОВ "Ділайс" 1,1 млн гривень шкоди за самовільне використання 2,1 га у Дарницькому районі Києва.

Реклама:

Ця фірма у 2003 році за рішенням Київради отримала в оренду на 25 років 7,3 га на перетині просп. Григоренка та вул. Колекторної для будівництва торгово-розважального комплексу.

Янукович пожалівся на збитки, але пообіцяв ціни на газ не підвищувати

Янукович виключає підвищення цін на газ для населення і промисловості. Про це заявив президент Віктор Янукович в ході прямого телеефіру "Діалог з країною". 

"Ми ціну на газ не для населення, не для промисловості підвищувати не будемо", - сказав Янукович.

Президент каже, що трубу можна здати в оренду

Янукович сказав, що скоріш за все ГТС не продадуть, а здадуть в оренду. Про це заявив президент Віктор Янукович в ході прямого телеефіру "Діалог з країною". За його словами, скоріш за все ГТС залишиться у держвласності, а можливо вона буде передана в оренду, щоб орендної плати вистачало на утримання труби.

Італійці вимагають від України мільйони за порушення угоди

Італійські компанії Тоrnо Global Contractinq SPA і Beta Funding SRL звернулися в Міжнародну торгову палату з проханням розібратися в ситуації, що склалася в їх ділових взаєминах з Мінтрансом України та "Укравтодором". Про це повідомляється в проспекті емісії українських єврооблігацій.

Як повідомляється, компанії у своєму зверненні стверджують, що Мінтранс і "Укравтодор" порушили умови генеральної угоди про співпрацю в реконструкції і експлуатації автомобільної дороги М-05 Київ - Одеса, яку було укладено 8 жовтня 2003 року. Загальна сума претензій складає 47 млн ​​євро.

"Укравтодор" витратив на теорію покращення доріг 24 мільйони

В 2012 році "Укравтодор" замовив державним інститутам 94 наукові розробки, спрямовані на покращення доріг України, на загальну суму 24,12 мільйонів гривень. В тому числі за 2,28 мільйони гривень замовлено розробку рекомендацій щодо оптимізації заходів з сезонного утримання доріг та підвищення якості їх виконання. Цю роботу науковці ДНТЦ "Дор’якість" мають виконати до червня 2013 року.

Міноборони обіцяє фінансове покращення військовослужбовцям

Міноборони продовжує роботу щодо підвищення соціального статусу військовослужбовців - через збільшення їх грошового забезпечення, забезпечення житлом. Про це заявив заступник міністра оборони - керівник апарату Володимир Можаровський. За його словами, 7 лютого 2013 року в Кабміні під головуванням прем’єр-міністра проведена нарада з питання грошового забезпечення військовослужбовців Збройних Сил України.

Fitch присвоїло рейтинг випуску бондів банку Коломойського

Рейтингове агентство Fitch Ratings присвоїло майбутньому випуску п'ятирічних єврооблігацій Приват Банку на 175 млн доларів, очікуваний довгостроковий рейтинг "B (EXP)" і рейтинг відновлення "RR4". Агентство відзначає, що довгостроковий і короткостроковий рейтинг дефолту емітента Приват Банку також дорівнює "B", а прогноз по довгостроковому рейтингу стабільний.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!