Міноборони обіцяє фінансове покращення військовослужбовцям

П'ятниця, 22 лютого 2013, 19:13

Міноборони продовжує роботу щодо підвищення соціального статусу військовослужбовців - через збільшення їх грошового забезпечення, забезпечення житлом.

Про це заявив заступник міністра оборони - керівник апарату Володимир Можаровський, передає прес-служба Урядового порталу.

За його словами, 7 лютого 2013 року в Кабміні під головуванням прем’єр-міністра проведена нарада з питання грошового забезпечення військовослужбовців Збройних Сил України.

"За її результатами у Міноборони підготовлено проект постанови Кабміну "Про внесення змін до постанови Кабміну від 22 вересня 2010 р. № 889" щодо поетапного встановлення щомісячної додаткової грошової винагороди військовослужбовцям Збройних Сил України, яким вона не була встановлена раніше", - розповів Можаровський.

Реклама:

Як зазначається, виплату додаткової грошової винагороди планується запровадити у п’ять етапів, з 20 до 100%. З 1 березня 2013 року - в розмірі, що не перевищує 20% місячного грошового забезпечення; з 1 вересня 2013 року - в розмірі, що не перевищує 40% місячного грошового забезпечення; з 1 січня 2014 року - в розмірі, що не перевищує 60% місячного грошового забезпечення; з 1 квітня 2014 року - в розмірі, що не перевищує 80% місячного грошового забезпечення; з 1 липня 2014 року - в розмірі, що не перевищує 100% місячного грошового забезпечення.

"Сьогодні проект цієї постанови проходить погодження в центральних органах виконавчої влади", - повідомив Можаровський та відзначив, що питання підвищення грошового забезпечення військовослужбовців перебуває на постійному контролі президента.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!