ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

П'ятниця, 25 січня 2013, 21:00

Глава НБУ отримав двох нових заступників

Глава Нацбанку Ігор Соркін отримав двох нових заступників - Олексія Ткаченка та Миколу Удовиченка. Як повідомляється, відразу декілька членів ради НБУ розповіли, що погодили нових топ-менеджерів в дистанційному режимі.

Goldman Sachs прогнозує падіння ВВП України

Одна з найбільших у світі інвестиційних компаній Goldman Sachs прогнозує зниження ВВП України в 2013 році на 1,8%. За оцінками Goldman Sachs, український ВВП у четвертому кварталі 2012 року знизився на 1,8% після 1,3% мінуса в попередні три місяці.

Реклама:

"Київстар" підвищує тарифи

Один з найбільших операторів мобільного зв'язку на українському ринку - компанія "Київстар" - підвищує тарифи відразу в 50 своїх тарифних планах. Як зазначається, компанія пішла на такий крок після досягнення в грудні домовленостей з Антимонопольним комітетом про зниження цін.

Росавіація відмовилася обслуговувати "АероСвіт"

Росаеронавігації знову зупинило аеронавігаційне обслуговування повітряних суден української авіакомпанії "АероСвіт". Як повідомляється, за останній час Росаеронавігації вже втретє заморожує обслуговування цього перевізника через борги.

Зовнішній борг України виріс на 70 мільйонів доларів

У грудні прямий зовнішній борг зріс на 0,27%, або на 70 млн доларів, склавши на 31 грудня 26,125 млрд доларів.

Україна виплатила мільйони за євробондами-2012

Мiнфiн виплатив 120,25 млн доларів за облiгацiями зовнiшньої державної позики (ОЗДП) на суму 2,6 млрд доларів iз погашенням у 2017 роцi. Як зазначається, Мiнфiн нагадує, що Україна здiйснила зазначену емiсiю єврооблiгацiй у 2012 роцi. При цьому цiннi папери було розмiщено з дохiднiстю 9,25% рiчних.

Коломойський попросить у держбанків стабілізаційний кредит

"АероСвіт"  має намір ініціювати випуск додаткової емісії акцій і хоче отримати стабілізаційний кредит з державних банків. "Одним з інструментів збереження авіакомпанії та недопущення її банкрутства могла б стати додаткова емісія акцій за участю всіх акціонерів, включаючи державу в особі Фонду держмайна", - зазначає авіакомпанія.

"Аграрний фонд" спіймали на махінаціях

Генеральна прокуратура провела перевірку діяльності "Аграрного фонду". За результатами перевірки встановлено факти укладання його службовими особами низки угод з внесенням в них недостовірних даних, які призвели до обліку урожаю зерна 2007-2008 років як зерна 2010 року і, таким чином, було зменшено строки його зберігання.

Держборг України перевищив 515 мільярдів

Загальна сума державного і гарантованого боргу України за грудень 2012 зросла на 2,8% - до 64,482 млрд доларів. У гривневому еквіваленті борг збільшився в грудні 2012 року на 14,1 млрд гривень - до 515,4  млрд гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!