На землевпорядкування влада виділила майже мільярд

П'ятниця, 28 грудня 2012, 12:18

Держбюджетом-2013 на фінансування програм землевпорядної галузі передбачено 903,7 млн гривень.

Про це йдеться у повідомленні Державного агентства земельних ресурсів.

У відомстві повідомили, що законом про держбюджет-2013 на фінансування програм землевпорядної галузі передбачено 903,72 млн гривень, з яких за загальним фондом - 850,4 млн гривень, за спецфондом - 53,321 млн гривень.

"На виконання відомчої бюджетної програми “Видача держактів на право приватної власності на землю в сільській місцевості” планується спрямувати 54,059 млн гривень. На проведення топографо-геодезичних та картографічних робіт, демаркацію та делімітацію держкордону ухвалили витрати у розмірі 20,725 млн гривень", - сказано у повідомленні.

Реклама:

Також у агенстві зазначили, що на виконання робіт з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів передбачено виділити кошти у сумі 2,6 млн гривень.

“Такий рівень фінансування дозволить завершити нормативну грошову оцінку земель в населених пунктах, у яких такі роботи ще не проводились”, - заявив начальник управління ринку та оцінки земель Держземагентства Анатолій Колосюк.

Як повідомлялося, раніше міністр аграрної політики і продовольства Микола Присяжнюк заявляв, що уряд може скасувати підвищення нормативної грошової оцінки сільськогосподарської землі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: