Податкова побачила у інвесторів "обережний оптимізм"

Понеділок, 12 листопада 2012, 17:13

Представники бізнесу та іноземні інвестори, які працюють в Україні, демонструють "обережний оптимізм".

Такими є висновки дослідження індексу інвестактивності України за підсумками III кварталу 2012 року, яке провела компанія Research&Branding Group за ініціативи ДПС, йдеться у повідомленні відомства.

"Порівняно з першим кварталом 2012 року, індекс зріс на 0,2 пункта і становив 4,43 бали з 10 можливих. Світова економічна ситуація, на думку представників бізнесу (63,5% опитаних), зберігає значний вплив на стан інвестклімату в Україні", - сказано у повідомленні.

За даними податківців, інвестори частіше стали вказувати на необхідність продовження боротьби з корупцією та реформування судової системи.

Реклама:

"Підсумки дослідження індексу інвестактивності демонструють повне співпадіння пріоритетів держполітики щодо подальшої лібералізації системи оподаткування та відповідних очікувань представників бізнесу. Інвестори чекають від нас адекватних дій, спрямованих на його підтримку, на створення комфортних умов для вкладення коштів", - зазначив головний податківець Олександр Клименко.

У відомстві повідомили, що у дослідженні взяли участь 253 керівника українських, американських та європейських компаній-інвесторів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!