Як можна заробити на нестабільності у світі ®

Четвер, 1 листопада 2012, 09:15

Людині, яка в наступному 2013 році даватиме клятву нового президента США, доведеться зіткнутися з чималими економічними проблемами в країні. Десятки експертів, опитаних різноманітними соціологічними центрами, стверджують, що економіка Сполучених Штатів сьогодні схожа на пацієнта, якого чимскоріше необхідно переводити зі звичайного відділення до відділення інтенсивної терапії, а то й взагалі до реанімації.

Чи матиме така ситуація який – небудь вплив на події у світовій економіці? Авжеж, безслідно це не минеться. Вже сьогодні у світової економіки спостерігаються не дуже втішні симптоми, які сигналізують про спад. Слабкі спроби експертів заспокоїти громадськість, мовляв, це триватиме не довго, - все одно не зможуть нас втішити. Адже кожен з нас в першу чергу дбає про власний добробут і свою фінансову спроможність. Звідси пошук надійних варіантів для збереження своїх заощаджень та можливості гарного й стабільного заробітку.

Підробіткам у вечірній час та вихідні дні є гарна альтернатива – заробіток, який не вимагає від «працівника» жодних зусиль. Маємо на увазі пасивний дохід від вкладання коштів у прибуткові підприємства. На разі йдеться про інвестування у ПАММ – рахунки ринку Форекс, зокрема в Індекси ПАММ – рахунків.

Вклавши кошти у ПАММ – рахунки професійних трейдерів, мільйони людей стали успішними та заможними завдяки високій прибутковості цих фінансових інструментів. Довіряючи власні кошти трейдеру (управляючому ПАММ – рахунком), ви уникаєте необхідності розумітися на фінансових та економічних справах, торгових стратегіях і решті нюансів інвестування. Вашими коштами торгуватиме досвідчений терйдер, заробляючи прибуток вам та собі. За звичай, комісійні управляючого становлять 50% від прибутку. Та це не заважає пересічному інвестору отримувати дохід до 80% та більше за рік.

Реклама:

А тепер замисліться: до Індексу входять ПАММ – рахунки одразу кількох успішних управляючих, які даватимуть стабільні прибутки! Формують Індекси спеціалісти компанії Форекс Тренд, розробника цього продукту. Ваше завдання – обрати оптимальний для вас Індекс та вкласти в нього кошти. Усі подальші кроки система здійснить автоматично.

Для чого особисто Вам інвестувати в Індекси?

-          для створення додаткового джерела надходження коштів на період економічної кризи

-          для уникнення необхідності брати кредити та позики

-          для фінансової незалежності від роботодавців, чиновників, контролюючих органів

-          для забезпечення свого недоторканого запасу на випадок непередбачених фінансових витрат, крупних покупок тощо

-          для забезпечення стабільного додаткового заробітку

-          для накопичення коштів та збільшення власних заощаджень

На сьогодні ПАММ – інвестування визнано чи не єдиним способом отримувати гарні прибутки від інвестицій та не перейматися нестабільністю світової економіки!

По матеріалам http://investbag.com/

На правах реклами

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!