Фірма з "орбіти" Близнюка "зариє" мільйони в кримські дороги

Середа, 24 жовтня 2012, 10:57

Служба автомобільних доріг в АР Крим 16 жовтня за результатами тендеру уклало низку угод з ПрАТ "Коммунтранс" на поточний ремонт автомобільної дороги державного значення Красноперекопськ – Сімферополь.

Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель", пишуть "Наші гроші".

Вартість угоди склала 89,87 млн гривень.

Відремонтувати збираються 27,70 км дороги, зокрема повинні ліквідувати колійність та просадки і влаштувати нове покриття. Ремонт проводять коштом держбюджету, завершити повинні до кінця наступного року.

Реклама:

З урахуванням цих закупівель "Коммунтранс" за останні чотири роки виграв тендери на ремонт доріг по всій Україні на 1,07 млрд гривень. З них 230,18 млн гривень – з кінця минулого року на ремонт траси  Красноперекопськ – Сімферополь.

Раніше до складу засновників компанії "Коммунтранс" входив Олексій Близнюк, син міністра ЖКГ Анатолія Близнюка. Зараз акціонерами фірми є донеччани Михайло Буров, Людмила Зубкова та Андрій Тухта.

Єдиним конкурентом "Коммунтранса" на цьому тендері було  ПП "Дорстройсервіс Крим" Володимира Замшева.

Воно виграє підряди лише на тих тендерах, де його єдиними конкурентами є компанії з групи депутата парламенту Криму від Партії регіонів Ігоря Аржанцева – "Південшляхбуд", "Союз "КДС", "Бахчисарайське дорожньо-будівельне управління" та "Севастопольське управління дорожного будівництва".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!