Холдинг Ахметова залучив сотні мільйонів євро кредиту

Четвер, 18 жовтня 2012, 17:54

Енергетичний холдинг ДТЕК Ріната Ахметова уклав угоду щодо залучення кредитної лінії на суму 416 млн євро на реалізацію проектів з модернізації виробничих потужностей.

Про це йдеться у повідомленні компанії, передає УНІАН.

Згідно з повідомленням, дана кредитна лінія організована Sberbank CIB, "Газпромбанк", ING Bank NV і UniCreditBank Austria AG.

В рамках надання кредитної лінії передбачено 2 транші терміном 3 і 5 років.

Реклама:

"Кошти, отримані від залучення синдикованого кредиту, будуть спрямовані на фінансування проектів модернізації виробничих потужностей ДТЕК та інші цілі", - сказано в повідомленні.

Також у повідомленні було зазначено, що ING Bank NV виступив агентом з документації, UniCreditBank Austria AG - інформаційним агентом.

"Виробничі підприємства ДТЕК потребують докорінної модернізації", - наголошується в повідомленні компанії з посиланням на слова директора з фінансів ДТЕК Всеволода Старухіна.

Як повідомлялося, нещодавно СКМ Ахметова збільшила свою частку в статутному капіталі найбільшого в Україні вантажного залізничного перевізника "Лемтранс" до 100%.

За даними "Української правди", раніше 60% "Лемтрансу" належали структурам близьким до Ріната Ахметова, а 40% фірмам у яких простежувалися зв'язки з президентом Віктором Януковичем.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!