Працівники торгівлі офіційно відзначили своє професійне свято ®

Четвер, 26 липня 2012, 15:01

20 липня 2012 року у святковій залі Київського національного торгово-економічного університету відбулося урочисте засідання на честь Дня працівників торгівлі. У заході прийняли участь більше 650 найкращих працівників галузі, топ-менеджменту і власників торговельних мереж з усіх регіонів України.

Від імені Прем’єр Міністра України М.Я. Азарова Міністр економічного розвитку і торгівлі України поздоровив працівників галузі з професійним святом та виступив з вітальною промовою. Також П.О. Порошенко прийняв участь у церемонії нагородження заохочувальними відзнаками та цінними подарунками кращих представників сфери торгівлі та наголосив, що розвиток торгівлі входить до складу основних пріоритетів розвитку економіки. "Вклад торгівлі у ВВП держави є надзвичайним. Так, з початку 2012 року загальний обсяг роздрібного товарообігу збільшився на 15,5 відсотка і досяг майже 288 млрд. гривень", - підкреслив він. Особливу увагу міністр приділив питанням масштабної дерегуляції економічної діяльності, зменшення адміністративних бар’єрів, що також має позитивно впливати на розвиток торговельної галузі.

З вітальним словом виступив Голова Ради підприємців при Кабінеті Міністрів України Л.П. Козаченко. У своєму зверненні він привітав представників галузі торгівлі, побажав розвитку та процвітання, зазначивши, що з кожним роком торгівля в Україні розвивається, стає більш масштабною та цивілізованою.

Від імені організаторів до присутніх звернувся І.М. Баленко, президент Української торгівельної асоціації, зазначивши, що сьогодні галузь торгівлі продовжує активно розвиватися, долаючи в тому числі економічні перешкоди. І.М. Баленко привітав гостей заходу, побажав їм гармонійного розвитку та благополуччя, відзначивши важливу роль професійної підготовки майбутніх працівників торгівлі, яких готує Київський національний торговельно-економічний університет.

Реклама:

Від імені Асоціації підприємств побутової техніки та електроніки виступив її президент О.Є. Яремчук. Він побажав підприємцям активного розвитку, фінансового благополуччя та вдячних покупців. Також О.Є Яремчук зазначив, що святковий захід покликаний не тільки відзначити досягнення найкращих працівників галузі торгівлі, а й закріпити статус і значущість галузі торгівлі як одного з ключових секторів економіки України.

На правах реклами

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!