"Сбєрбанк Росії" відхрестився від діяльності помічників Мавроді

П'ятниця, 29 червня 2012, 14:46

"Сбєрбанк Росії" непричетний до дій учасників "МММ-2011" і "МММ-2012", які закликають вкладати кошти у фінансові піраміди.

Про це повідомляється в прес-релізі фінустанови, передає "Лєнта.ру".

У повідомленні наголошується, що керівництво фінансових пірамід поширює від імені "Сбєрбанку" рекламні листівки "МММ-2011" і "МММ-2012", а також використовує рахунки фінорганізації для розрахунків між учасниками і обіцяє компенсації вкладникам Ощадбанку СРСР.

16 червня засновник МММ Сергій Мавроді заявив про припинення роботи "МММ-2011", в якій в кінці травня були припинені виплати.

Реклама:

За кілька тижнів до цього в системі був введений "режим спокою", який став відповіддю на повідомлення ЗМІ про швидкий крах піраміди.

Мавроді обіцяв відновити роботу проекту після того, як ситуація нормалізується.

Засновник МММ уточнював, що "грошей на всіх (учасників "МММ-2011") не вистачить".

Мавроді раніше оголосив про запуск нового проекту "МММ-2012", за допомогою якого він має намір розрахуватися з учасниками попередньої фінансової піраміди, що залишилися без грошей.

У Єкатеринбурзі в кінці червня була виявлена ​​соціальна мережа "Виручаловка", що діє за принципом фінансової піраміди, яка використовувала у своїй презентації логотип "Сбєрбанк" і слоган організації "Завжди поруч".

Проект обіцяє учасникам, які зможуть привести трьох новачків, дохід у розмірі 9 млн рублів.

В даний час, як зазначається на сайті, в системі беруть участь 16,2 тисячі осіб.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: