В Ахметова спростовують чутки про намір випускати Hyundai

Понеділок, 25 червня 2012, 15:22

Група СКМ не веде переговорів із Hyundai про організацію виробництва пасажирських електропоїздів на базі Дружківського машинобудівного заводу в Донецькій області.

Так агентству УНІАН у групі СКМ прокоментували інформацію про переговори з корейською корпорацією Hyundai про виробництво електропоїздів на базі ПАТ "Дружківський машинобудівний завод", яке входить до групи СКМ.

"Що стосується угод із компанією Hyundai, то зараз ніякі переговори з нею не проводяться", - повідомили в СКМ.

За інформацією прес-служби групи, наразі на Дружківському машинобудівному заводі (входить до НВК "Гірничі машини") "реалізуються масштабні проекти з концентрації виробництва, модернізації технічного фонду та соціально-побутової інфраструктури".

Реклама:

Як відомо, раніше Дружківська міськрада із посиланням на мера міста Валерія Гнатенка повідомила, що СКМ веде переговори про будівництво заводу з виробництва швидкісних поїздів Hyundai на території Дружківського машинобудівного заводу.

ПАТ "Дружківський машинобудівний завод" серед інших підприємств входить до науково-виробничої компанії "Гірничі машини", яка є найбільшою компанією в Україні з виробництва гірничошахтного обладнання.

Дружківський машзавод у свою чергу – це найбільший у СНД виробник гірничошахтного обладнання, а за окремими його видами (механізовані крепи, шахтні й гірничорудні вагонетки) є монополістом у Східній Європі.

СКМ ("Систем Кепітал Менеджмент") - найбільша українська багатогалузева група.

До складу Групи СКМ входять підприємства гірничого, металургійного, енергетичного, фінансового, телекомунікаційного, медіа та інших секторів економіки.

100% акцій компанії СКМ належать бізнесмену Рінату Ахметову.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: