Від реалізації нерухомості Міноборони у 2012 році планується отримати мільярд гривень

Понеділок, 25 червня 2012, 13:45

Законом "Про Держбюджет на 2012 рік" встановлено обсяги отримання коштів до спеціального фонду державного бюджету від реалізації об’єктів нерухомого військового майна в розмірі 1,050 млрд гривень, які повинні бути спрямовані на реформування та розвиток Збройних Сил.

Про це "Економічній правді" повідомили у Міноборони.

За даними відомства, з початку 2012 року було відчужено 563 одиниці військової техніки та 161 найменування військового майна, а сума коштів, яка надійшла до спеціального фонду Міноборони від зазначеного військового майна становить 106,443 млн гривень.

"У 2012 році планується забезпечити надходження до держбюджету запланованих обсягів коштів від реалізації рухомого військового майна в обсязі 400 млн гривень та за рахунок реалізації продуктів утилізації в обсязі 250 млн гривень", - сказано в повідомленні.

Реклама:

Також у Міноборони заявили, що відомством підготовлено проект додаткового переліку №1 (військового майна ЗСУ, яке може бути відчужено) на загальну суму в 2,214 млрд гривень.

"Даний проект проходить погодження у Міністерстві економічного розвитку та торгівлі України", - повідомили у Міноборони.

Як повідомлялося, за 4 роки Міноборони продало майна на мільярд гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: