Facebook подає позов проти Yahoo

Середа, 4 квітня 2012, 13:28

Відповідаючи на раніше поданий позов з боку Yahoo, соціальна мережа Facebook подала свій позов, звинувативши Yahoo в порушенні десяти своїх патентів.

Менше місяця тому Yahoo звинуватила Facebook також у порушенні 10 патентів, передає "CyberSecurity".

У позові, поданому до Окружного суду північного округу Каліфорнії, Facebook спростовує звинувачення Yahoo, заявляючи, що колишні скарги останньої є безпідставними і їх слід відкинути.

З іншого боку, найбільша світова соціальна мережа заявляє, що сама Yahoo порушує патентовані розробки їх компанії, пов'язані з різними соціальними технологіями, такими як генерація потоків повідомлень, персоналізація учасників, теггінга цифрових даних, алгоритми відправки повідомлень та інші.

Реклама:

Серед проектів, в яких мережа Facebook побачила порушення своїх патентів, називаються дочірні проекти Yahoo, зокрема Flickr, а також проекти Yahoo Finance, Sports, News, Games, Movies, Shopping, Travel і Autos.

Відзначимо, що деякі з патентів, заявлені Facebook у відповідному позові, сама соцмережа не використовує, що може говорити про подальші плани з впровадження тих чи інших технологій.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: