Податкова шукатиме корупціонерів за анонімками та відгуками у ЗМІ

Середа, 25 квітня 2012, 15:27

У Державній податковій службі впроваджується автоматизована система моніторингу корупційних ризиків, яка опрацьовуватиме дані службових розслідувань, анонімних опитувань платників податків, а також враховуватиме відгуки у мас-медіа щодо роботи посадовців служби.

Про це заявив голова ДПСУ Олександр Клименко, йдеться у повідомленні відомства.

"Багатофакторний аналіз виявить найбільш небезпечні у цьому сенсі підрозділи, що дозволить концентрувати зусилля у боротьбі з корупцією на найважливіших напрямах", - сказав він.

За його словами, нова система опрацьовуватиме дані службових розслідувань, перевірок управління внутрішньої безпеки, анонімних опитувань працівників та платників податків, а також звернення громадян, що надходять на гарячу лінію "Пульс податкової" та враховуватиме відгуки у мас-медіа щодо роботи посадових осіб служби.

Реклама:

"Ми, звісно, не можемо поставити за спиною кожного порушника податкового законодавства – інспектора, а за спиною кожного інспектора – ревізора управління внутрішньої безпеки. Тому ми прагнемо аналітичними методами виявляти загрози та працювати на упередження", - заявив Клименко.

Нагадаємо, що за даними джерел "Економічної правди" голову Державної податкової служби Олександра Клименка можуть незабаром звільнити з посади.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!