Депутати збираються вночі змінювати бюджет

Четвер, 12 квітня 2012, 19:26

У четвер ближче до ночі Верховна рада розгляне зміни в бюджет.

Про те, що документ буде розглянутий, коли депутати пройдуть перший том правок до проекту Кримінально-процесуального кодексу, повідомив на пленарному засіданні спікер Верховної ради Володимир Литвин, передає Лігабізнесінформ.

Так, під час пленарного засідання слово взяв народний депутат Арсеній Яценюк. Він зазначив, що депутатам в залі роздають проект змін до держбюджету і попросив спікера повідомити депутатам, коли даний законопроект буде розглядатися.

Литвин зазначив, що урядовий проект змін до бюджету включений до порядку денного на вівторок.

Реклама:

Литвин також повідомив, що на погоджувальній раді було рекомендовано розглянути документ в четвер.

Також, за словами спікера, було запропоновано, щоб разом з урядовим проектом змін розглядалися альтернативні депутатські пропозиції, навіть якщо вони не включені до порядку денного.

"Є звернення чотирьох фракцій, щоб розглянути цей та ряд інших нагальних питань, оскільки в разі прийняття змін до бюджету Кабмін встигне провести необхідні розрахунки для того, щоб люди могли з 1 травня отримати необхідні виплати, у тому числі до 9 травня", - підкреслив Литвин.

"Я просив би, шановні колеги, підтримати саме такий алгоритм наших дій. Зараз ми розглянемо першу книгу, а тоді розглянемо це питання (зміни до бюджету). Ми прийняли сьогодні рішення працювати і працювати", - додав спікер.

Депутати розглянули приблизно 2/3 першого тому поправок до документа і прийняли 169 з 614 статей документа.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!