Тільки 3% української ковбаси не містять синтетику

Четвер, 8 березня 2012, 15:51

В Україні близько 97% ковбасних виробів містять синтетичні речовини і різні фарбники.

Про це повідомив начальник Управління ринкового нагляду Держспоживінспекції Сергій Кияниченко у коментарі УНН.

За словами чиновника, в Україні на сьогодні є ковбасні вироби, які не містять синтетичних речовин. Однак, їх дуже мало.

"Є така продукція, але, на жаль, у загальній пропорції становить близько 3%. Це мається на увазі ковбаса, яка не містить у собі синтетичних речовин", - повідомив Кияниченко.

Реклама:

Як відомо, український прем'єр Микола Азаров "з жалем" відмовився від ковбаси і сосисок та повністю перейшов на натуральні продукти.

При цьому він підкреслив, що аналіз товарів, які продаються в Україні, показав, що більшість товарів абсолютно не відповідають стандартам якості.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: