Під майданчиком Януковича укріплять береги на 27 мільйонів

Понеділок, 5 березня 2012, 11:16

На змiцнення берегiв Днiпра бiля вертолiтного майданчика в селi Пекарi пiд Каневом витратять понад 27 млн гривень.

Про це повiдомив агентству "Iнтерфакс-Україна" начальник Головного управлiння капiтального будiвництва Черкаської облдержадмiнiстрацiї Євген Стовбун.

За його словами, ще в квiтнi минулого року на сесiї Черкаської облради за рахунок видаткiв природоохоронного фонду були видiленi кошти в сумi 289 тис гривень на об'єкт "Будiвництво берегоукрiплювальних споруд у селi Пекарi Канiвського району.

Iнiцiатором будiвництва виступила Канiвська районна державна адмiнiстрацiя.

Реклама:

"Було складено технiчне завдання на проектування, а в серпнi укладено угоду з ТОВ "Укррiчтранспроект" на виготовлення робочого проекту. Вартiсть проектних робiт становила 288 тис гривень. Наразi робочий проект узгоджують i вiн проходить державну експертизу. Пiсля узгодження та отримання експертного висновку буде ухвалено рiшення про термiни реалiзацiї проекту", - розповiв Стовбун.

Вiн також зазначив, що вартiсть будiвництва згiдно iз зведеним кошторисним розрахунком проектного iнституту, становить 27 млн 432 тис 941 гривень.

Нагадаємо, в селi Пекарi у вереснi 2011 року вiдкрили вертолiтний майданчик iз пасажирським термiналом пропускною здатнiстю 50 пасажирiв на годину.

На його будiвництво витратили понад 96 млн гривень.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!