Клюєв готовий ділитися досвідом із Порошенком

Понеділок, 26 березня 2012, 13:45

Призначення Петра Порошенка на посаду міністра економічного розвитку і торгівлі істотно посилило потенціал Кабінету міністрів, оскільки в нього є достатньо досвіду, амбіцій і політичної волі для продовження реформування української економіки та ефективного реагування на численні виклики в цій галузі.

Таку думку висловив секретар Ради національної безпеки і оборони Андрій Клюєв, коментуючи призначення Порошенка, повідомляє агентство УНІАН.

"Хочу привітати Петра Олексійовича з поверненням на роботу в Кабінет міністрів. Хоча перед ним сьогодні стоїть чимало складних завдань, я впевнений, що державницьке мислення, властиве Порошенку, допоможе йому швидко освоїтися в новій якості", - сказав Клюєв.

За його словами, він готовий допомагати Порошенку і як людина, яка раніше відповідала за цей сектор роботи уряду, і як секретар РНБО.

Реклама:

Клюєв висловив упевненість, що Порошенко буде продовжувати реалізовувати ключові урядові програми - з дерегуляції економіки, з поліпшення бізнес-клімату, з розвитку внутрішнього ринку.

Як повідомлялося, 23 березня президент Віктор Янукович своїм указом призначив Порошенка міністром економічного розвитку і торгівлі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!